Index ľudského rozvoja ako možnosť merania kvality ekonomického rozvoja krajiny - Vondrová, Andrea, 1987-
Index ľudského rozvoja. Jeho výhody a nevýhody. Grafické zobrazenie HDI. Grafické zobrazenie vývoja HDI v Slovenskej republike za roky 1990 až 2011.