Technologické závislosti - závislosť od telefonovania - Šramková, Marianna
Problematika novodobých technologických závislostí, osobitne závislosti od telefonovania. Prieskum podáva informácie o príznakoch závislosti ako aj neschopnosti normálneho fungovania bez mobilného telefónu. Rozdiely vo využívaní mobilného telefónu medzi generáciami.