Finančné programy Medzinárodného menového fondu - tradícia a súčasnosť - Nemec, Marián
Základná charakteristika finančných programov. Operačné postupy Medzinárodného menového fondu v režime voľného kurzu. Monetárne veličiny finančného programu - modifikácie v režime menovej politiky orientovanom na inflačný cieľ. Kombinácia monetárnych podmienok a inflačného cieľa.