Roľ oprosa v povyšenii kačestva informacionnogo obrazovanija - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využívanie informačných a komunikačných technológií v procese výučby. Elektronické testovanie. Kladné a záporné stránky testovania. Test ako nástroj komunikácie. Spätná väzba na vyučovaní.