Business & IT Scientific Reviewed Journal: vědecký recenzovaný časopis
Vedecké poznatky v ekonomických, finančných, manažérskych a IT odboroch. Recenzované vedecké články, diskusné príspevky, vedecké prehľady, konzultácie, príspevky k diskusiám alebo polemické príspevky, recenzie a vedecké informácie.