Ekonomická situácia v poľnohospodárstve a v potravinárstve v roku 2012 - Chrastinová, Zuzana
Hodnotenie súčasného stavu poľnohospodárstva a potravinárstva v ekonomike SR prostredníctvom vybraných makroekonomických a odvetvových indikátorov za roky 2011 a 2012. Išlo o účasť týchto odvetví na ekonomike národného hospodárstva.