Formovanie spotrebiteľského správania obyvateľstva v SR v období krízy - Kubala, Jozef
Analýza spotrebiteľského správania obyvateľstva v Slovenskej republike. Vývoj základných makroekonomických ukazovateľov (2005-2010). Analýza konečnej spotreby domácností. Štruktúra bežných príjmov domácností. Štruktúra konečnej spotreby domácností SR a EÚ 27 v roku 2011. Štruktúra spotrebných výdavkov domácností podľa účelu použitia.