Hodnotenie pravdepodobnosti zlyhania pre ratingové stupne korporátneho segmentu - Alexy, Martin, 1976-
Metodológia výpočtu pravdepodobnosti defaultu pre korporátny segment a porovnanie empirických výsledkov dvoch najväčších ratingových agentúr a to Moody`s Investors Service and Standard&Poors.