Monitorovanie hospodárskych cyklov krajín V4 prostredníctvom ukazovateľov priemyslu - Tkáčová, Andrea
Súčasné možnosti monitorovania hospodárskych cyklov krajín V4. Vplyv vybraných ukazovateľov priemyslu na hospodársky cyklus krajin V4.