Pre našu ekonomiku je odchod investorov z energetiky škodlivý - Baláž, Peter
V slovenskej energetike už vidno škodlivé signály nezvládnutia svojej energetickej politiky. To naznačuje odchod zahraničných investorov, ktorí boli napr. akcionármi SPP, a.s., alebo Stredoslovenskej energetiky, tvrdí vedúci katedry medzinárodného obchodu Ekonomickej univerzity v Bratislave, profesor Peter Baláž.