Sociální dialog ve vybraných evropských zemích - výsledky výzkumu - Hála, Jaroslav
Sociálny dialóg je nielen európskym, ale v súčasnej dobe aj celosvetovým fenoménom. Systémy a porovnanie sociálneho dialógu uplatňované v Európe. Výsledky výskumného projektu vo vybraných krajinách EÚ, uskutočneného v roku 2011 a 2012.