Regionálny vývoj miezd v období rokov 2010-2012 - Šipikalová, Silvia, 1979-
Vývoj miezd v jednotlivých krajoch SR podľa sfér podnikania, vzdelania a hlavných tried zamestnania v období rokov 2010 až 2012.