Zmeny obchodných stratégií Ruska a ich vplyvy na vzájomnú zahraničnoobchodnú činnosť s EÚ v období hospodárskej krízy - Drieniková, Kristína, 1982-
Súčasný ekonomický vývoj v Rusku. Vývoj zahraničného obchodu Ruska v rokoch 2007-2011. Významní obchodní partneri Ruska v dovoze a vývoze v roku 2011. Vzájomné obchodné vzťahy medzi EÚ a Ruskom. Vplyvy zmien obchodných stratégií Ruska na vzájomnú spoluprácu s EÚ.