Pridaná hodnota v doprave a logistike: model ESSO - Hansenová, Heda
Kontraktačné teórie: teória transakčných nákladov, teória vlastníckych práv, teória ekonomických agentov. Pridaná hodnota. Pohľady rôznych autorov na hodnotu. Model ESSO (Environment-strategy-structure-operations). Model ESSO v doprave a logistike. Systémový model logistiky ako pridanej hodnoty pre zákazníka vo farmaceutickom odvetví.