Generácia Y a odraz jej požiadaviek v praxi z pohľadu ľudských zdrojov - Krajčík, Daniel, 1981-
Súčasné generácie na pracovnom trhu. Charakteristiky generácie veteránov, baby boomers, generácie X a generácie Y. Demografické zastúpenie generácie Y. Generácia silných individualistov. Vzdelanostná úroveň, technológie a generácia Y. Generácia Y z pohľadu HR. Postavenie generácie Y na trhu práce.