Postup zavádzania systému Business Intelligence v malých a stredných spoločnostiach - Čarnický, Štefan
Vymedzenie postupu vytvárania systému BI v malých a stredných spoločnostiach a jeho jednotlivých fáz. Príspevok skúma základné charakteristické vlastnosti jednotlivých fáz tohto procesu a zvyšujúci sa vplyv týchto fáz na podnikové rozhodovanie.