Jak vnímáme lidi bez domova? Postoje, názory a aktivity veřejnosti - Vávra, Martin
Postoje verejnosti voči ľuďom bez domova. Analýza pochádzajúca z výskumnej série Eurobarometer a tiež z výskumu Inštitútu pre verejnú mienku, vykonaného v rokoch 1992 až 2001.