Malé a stredné podniky v čase globálnej hospodárskej kríry - Pásztorová, Janka, 1960-
Malé a stredné podniky v Európskej únii. Dopady recesie na MSP. Adaptácia stratégie MSP. Internacionalizácia a kooperácia MSP.