Dosahy aktuálnej hospodárskej krízy na zmeny spotrebiteľského správania na príklade automobilového priemyslu na Slovensku - Zorkóciová, Otília, 1954-
Vplyv hospodárskej krízy na spotrebiteľské správanie v automobilovom priemysle. Preferovanie malých áut. Dôležité kritérium - cena. Mierny nárast predaja osobných áut v roku 2011. Cenová hladina osobných automobilov predaných v SR v roku 2012. Rozhodujúce faktory ako najdôležitejšie pri výbere osobného automobilu. Súčasné trendy v spotrebiteľskom správaní pri nákupe osobných automobilov.