Základné povinnosti vedúcich zamestnancov - Mintál, Ján
Základné povinnosti zamestnancov a vedúcich zamestnancov. Zavinené porušenie základných a iných právnych povinností vedúcich zamestnancov, zodpovednosť za spôsobené škody.