Riadenie pracovného výkonu - Rolková, Monika
Systém riadenia pracovného výkonu. Hodnotenie pracovného výkonu, ciele a metódy hodnotenia. Najčastejšie chyby pri hodnotení zamestnancov. Pravidlá hodnotiaceho pohovoru.