Ako sa pripraviť na pohovor do zamestnania? - Bucsková, Katarína
Najdôležitejšie body prípravy na pohovor. Najťažšie otázky na pracovnom pohovore. Ako sa správať počas pohovoru, zovňajšok. Druhy pohovorov.