Plánovanie peňažných tokov - Krištofík, Peter
Hlavné ciele krátkodobého plánu. Ako vytvoriť plán. Čo vziať do úvahy pri príprave krátkodobého plánu peňažných tokov. Praktický príklad tvorby krátkodobého plánu peňažných tokov.