Vybrané metódy analýzy podnikateľského prostredia - Belanová, Katarína, 1978-
Pojem podnikateľské prostredie. Úrovne podnikateľského prostredia. Porovnanie novej ekonomiky a ekonomiky novej normality. Metódy identifikácie a hodnotenia faktorov vonkajšieho a vnútorného prostredia. Hybné sily konkurencie v odvetví. Hodnototvorný reťazec.