Identita dopravného podniku v globálnej ekonomike - Bieliková, Alžbeta
Kvalita prepravných služieb patrí medzi strategické faktory manažmentu dopravy. Význam podnikovej identity v komunikačnej politike dopravného podniku v globálnej ekonomike. Vzťah medzi kvalitou prepravných služieb a podnikovou identitou.