Premlčanie nároku v medzinárodnej kamiónovej doprave - Strapáč, Peter
Platnosť zákona č. 513/1991 Zb. Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov a dohovoru o prepravnej zmluve z medzinárodnej cestnej nákladnej dopravy CMR č. 11/1975 Zb. Nákladný list ako zásadný doklad o uzavretí prepravnej zmluvy. Požiadavky na nákladný list. Osobitné plynutie premlčacích dôb a samostatná premlčacia doba v zmysle dohovoru CMR.