Uplatnenie podmienky WHERE pri tvorbe zostáv v MS Access - Bolek, Vladimír, 1988-
MZaradenie podmienky WHERE pri tvorbe zostáv do výučby aplikačného databázového programu Microsoft Office Access pomôže študentom rozšíriť svoje zručnosti, vedomosti, znalosti a prispieť k ich vzdelanosti a kompetentnosti v budúcom uplatnení v hospodárskej praxi. Zaradenie podmienky WHERE pri tvorbe zostáv do výučby aplikačného databázového programu Microsoft Office Access pomôže študentom rozšíriť svoje zručnosti, vedomosti, znalosti a prispieť k ich vzdelanosti a kompetentnosti v budúcom uplatnení v hospodárskej praxi.