Recenzia Vidová, J.: Investície a inovácie v ekonomike. - Moravčík, Oto
Recenzia na učebnicu, ktorá je rozdelená do dvoch rovnocenných kapitol. V prvej kapitole sa autorka venuje investíciám, ktoré určujú dynamiku vývoja ekonomiky, dlhodobý ekonomický rast a problematike inovácií, ktoré podporujú ekonomický rast, ich teoretickému základu, deleniu. Druhá kapitola rieši problematiku kapitálu, podrobnejšie druhom kapitálu.