Nesmrteľný dizajn - Mravčák, Alexander
Predmety, ktoré sa stali v 20. storočí nielen symbolom dobrého priemyselného dizajnu, ale aj kultúrnymi ikonami. Príbehy niektorých z nich: švajčiarsky skladací nožík, červená telefónna búdka, okuliare Aviator, Volkswagen - chrobák, Wunder-Baum (voňavý farebný stromček), omáčka Kikkoman.