Vývoj záväzkov z obchodného styku v podnikoch pôsobiacich na území SR - Ďurišová, Mária
Platobná schopnosť a likvidita sú prejavom finančnej pozície podniku. Zadlženosť podnikov v Slovenskej republike za podniky priemyslu má stúpajúcu tendenciu. Dekompozícia záväzkov a pohľadávok z obchodného styku v Slovenskej republike.