Internetové stránky pre seniorov - Ďurková, Katarína
Vybrané stránky, ktoré priamo svojim názvom vyjadrujú príslušnosť k danej cieľovej skupine. Aktuálny pohľad na internetové stránky určené špeciálne seniorom.