Systém výučby informatiky na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici - Höfer, Pavol
Analýza informatických predmetov, ktoré sú vyučované v rámci študijných odborov na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici (EF UMB v BB). Analýza sa zameriava na predmety, ktoré svojím obsahom priamo rozvíjajú schopnosti študentov pracovať s IKT. Cieľom príspevku je zhodnotiť systém výučby informaticky zameraných predmetov na EF UMB v Banskej Bystrici.