Microsoft Access 2010 a spolupráca so službou SharePoint - Šupšák, Rastislav, 1988-
Príspevok napriek bohatej osnove predmetu Informatika II. poukazuje na nadstavbové riešenia, ktoré ponúka Microsoft Access v podobe spolupráce so službou Microsoft Sharepoint a demonštruje tak možnosti prepojenia dát a ich využívania v podnikovej praxi viacerými užívateľmi alebo inou pracovnou skupinou v rámci jednej spoločnosti. Microsoft SharePoint 2010 umožňuje jednoduchšiu spoluprácu medzi ľuďmi.