Integrovaný dopravný systém - faktor skvalitnenia služieb vo verejnej osobnej doprave - Gregová, Elena
Integrovaná doprava by mala ponúknuť obyvateľom kvalitnú verejnú dopravu, ktorá by mohla nahradiť individuálnu dopravu. Spôsob ako zosúladiť tarify, trasy a časové harmonogramy rôznych foriem hromadnej prepravy.