Změny v přípravě na dlouhodobý ekonomicky aktívní život - Beck, Jiří
Problematika predlžovania ekonomicky aktívneho života ako dôležitá podmienka zmysluplného života ľudí. Nové chápanie ekonomicky aktívneho života.