Investiční financování v praxi - Dvořák, Ladislav
Požiadavky kladené na klientov, žiadateľov o investičný úver. Možnosti zaistenia úveru. Financovanie SPV (special purpose vehicle). Spolufinancovanie dotačných programov. Záručné programy a zdieľanie rizika financovania. Financovanie zvláštnych typov projektov.