Současný evropský recept na řešení krizí - centralizace a regulace v kontextu ekonomických teorií Rakouské školy a základních principů Evropské unie - Mitwallyová, Helena
Odpovede na otázku, či sú stále zásada subsidiarity a decentralizácia hlavnými motívmi politík EÚ. Porovnanie postupu EÚ s ekonomickými prístupmi Rakúskej školy a zhodnotenie dopadov dotačnej politiky na ekonomiky členských štátov.,