Flexibilná interná dokumentácia dopravného podniku - Hrašková, Dagmar
Schopnosť dostať tie pravé informácie k pravým ľuďom v čo najkratšom čase sa stáva v súčasnosti dôležitejším strategickým faktorom úspechu dopravného podniku. Úspech dopravného podniku a jeho aktivít závisí predovšetkým od pružnosti systému riadenia.