Vzdelaní, zruční a adaptabilní v dnešnom globalizovanom svete - Hrehová, Danniela
Mladí manažéri predstavujú budúcnosť slovenskej ekonomiky, preto je dôležitý systematický prístup v tréningoch globálneho vzdelávania ako vo firmách, tak aj v priebehu štúdia na univerzitách. Globalizácia a meniace sa prostredie pretvára svet, jeho ekonomické systémy a národné spoločnosti na viac integrované.