Zmeny zákona o odpadoch - Neupauerová, Zuzana
Novela zákona o odpadoch reaguje na súčasný stav, ktorý nerieši problematiku vyradenia starých motorových vozidiel z evidencie, ktoré už fyzicky neexistujú a majiteľ nedokáže preukázať spôsob, akým bolo motorové vozidlo zničené.