Podpora zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Neupauerová, Zuzana
Nová právna úprava umožní získať úver na výstavbu nájomných bytov aj súkromným subjektom a obmedzí poskytnutie úveru na obstaranie bytu. Zmení tiež výšku niektorých typov poskytnutých úverov, dobu poskytnutia a úročenie. Súvisiacou právnou úpravou sa tiež zvýšia priame dotácie na obstaranie nájomných bytov.