Kontingenčné tabuľky - účinný nástroj manažéra - Zelina, Michal, 1981-
Kontingenčná tabuľka je tabuľka, ktorá sa používa na prehľadnú vizualizáciu vzájomného vzťahu dvoch štatistických znakov. História kontingenčných tabuliek a ich význam pre manažéra. Základné predpoklady pri používaní kontingenčných tabuliek.