Používanie autentických materiálov vo výučbe cudzích jazykov - Harajová, Alica
Dostupnosť informačných a komunikačných technológií širokej verejnosti. Používanie počítača a internetu v krajinách V4 (2008-2010). Používanie autentických materiálov vo výučbe cudzích jazykov - výhody a nevýhody.