Vplyv webových aplikácií na rozvoj jazykových zručností - Stradiotová, Eva, 1963-
Uplatnenie elektronických vzdelávacích materiálov vo výučbe jazykov. Analýza situácie využívania elektronických vzdelávacích materiálov vo výučbe cudzích jazykov prostredníctvom dotazníkovej metódy. Výskumu sa zúčastnilo 271 respondentov z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Výsledky výskumu.