What can we do to improve reading comprehension? - Zsapková, Eleonóra
Čítanie s porozumením, rozdiely medzi tradičným čítaním a online čítaním a vyučovacie metódy, ktoré vedú k väčšej efektívnosti tejto zručnosti. Výskumný projekt, ktorého cieľom je zdokonaliť čítanie s porozumením ako aj zručnosť písania.