Bezpečnosť chemických produktov na spoločnom trhu - Kollár, Vojtech
Registrácia chemikálií a jej inštitucionálne zabezpečenie. Nová európska legislatíva REACH, jej ciele, štruktúra, harmonogram implementácie. Zdieľanie informácií, hodnotenie dokumentácie a autoritácia. Prevencia pred nebezpečnými látkami.