Komparácia a klasifikácia prístupov k vymedzeniu postavenia ľudského kapitálu v podniku a ekonomike - Kucharčíková, Alžbeta
Názory ekonómov na definovanie ľudského kapitálu, sumarizovanie a komparácia rôznych prístupov k chápaniu úlohy ľudského kapitálu a vytvorenie klasifikácie týchto prístupov.