Aktívne a inteligentné balenie - inovačné riešenia v oblasti balenia potravín - Kosiorowska, Małgorzata, 1978-
Aktívne a inteligentné balenie - definície, druhy a aplikácie. Aktívne a inteligentné obaly, ich prínos.