Obaly, balenie, normy - Kristová, Ľudmila
Nové požiadavky na európsku normalizáciu. Právne požiadavky na obaly. Technické normy na obaly a balenie. Technické a právne normy v problematike obalov a odpadov z obalov. Preukazovanie plnenia požiadaviek. Akreditované skúšobné laboratóriá v SR pre obaly.