Globalizácia - príležitosť na otvorené inovácie a ich komunikáciu - Kusá, Alena
Dôležitosť inovácií v procese globalizácie so zreteľom na otvorené inovácie a inovačné platformy. Premyslená komunikačná stratégia dokáže zabezpečiť súlad medzi dopytom a ponukou v čase, keď je inovácia potrebná.